Sport

'Porsche Panamera van Mohamed Ihattaren in vlammen opgegaan'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Porsche Panamera van Mohamed Ihattaren in vlammen opgegaan'

De peperdure Porsche Panamera van voetballer Mohamed Ihattaren is dinsdagnacht in vlammen opgegaan. Dat gebeurde in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, laat De Telegraaf weten.

Brandstichting

De auto van de dit weekend verloofde Ihattaren werd rond 03.00 uur 's nachts in brand aangetroffen door agenten op de Bernadottelaan, waarna de brandweer meteen werd gealarmeerd. Een politiewoordvoerder laat in gesprek met De Telegraaf weten dat de politie rekening houdt met brandstichting. De politie Utrecht doet dinsdag een buurtonderzoek en gaat de camerabeelden in de wijk Kanaleneiland checken.

Auto van broer

Vorige week ging ook de BMW 3 serie van de broer van Ihattaren, Yassir Ihattaren, in vlammen op. De oorzaak van die brand is nog niet bekend. Ook daar doet de politie op dit moment onderzoek naar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bedreigingen crimineel circuit

De Telegraaf meldde in augustus dat de speler van Ajax te maken zou hebben met bedreigingen uit het criminele circuit. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel zou Ihattaren ook zijn auto uitgeleend hebben aan leden van de Mocro Maffia om naar het Marengo-proces te rijden. De geruchten werden door Ihattaren ontkend. Zo deelde hij in zijn Instagram Stories een story van zijn zus waarin stond: "Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk, Alhamdoulilah." Daaronder schreef de voetballer zelf met twee lach-emojis: "Wat kan ik toch soms om de media lachen."

Ster advertentie
Ster advertentie