Naar homepage
Sport

'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

Het lijkt erop dat Lionel Messi (33) stopt bij FC Barcelona. De voetballer heeft onderhandelingen over een nieuw contract bij FC Barcelona afgebroken, volgens de Spaanse radiozender Cadena Ser.

Boze messi

Volgens de radiozender is de Argentijnse stervoetballer klaar in de zomer van 2021, wanneer zijn huidige contract afloopt, de club te verlaten. De zender praat over een onderhandelingsgesprek tussen Messi, zijn vader Jorge en FC Barcelona. Het was de bedoeling dat het contract van Messi uit 2017 verlengd werd, maar de voetballer wil niet meer bij 'zijn' club voetballen omdat hij boos is.

lek naar media en puntenachterstand

Messi zou boos zijn over naar de media gelekte berichten dat hij verantwoordelijk is voor bepaalde dingen binnen de club zoals het ontslag van coach Ernesto Valverde in januari. Ook zou hij enorm gefrustreerd zijn over het gebrek aan kwaliteit in het team: ze staan op dit moment vier punten achter op rivaal Real Madrid.

De berichten zijn niet bevestigd door Messi. Ook FC Barcelona heeft nog niet aangegeven of de geruchten waar zijn.

ZInedine zidane

Het nieuws kwam donderdagavond laat al naar buiten, waardoor de Spaanse media ex-topvoetballer en Real Madrid-trainer Zinédine Zidane al om zijn mening konden vragen. "Ik weet niet wat er gebeurt, maar ik hoop niet dat Messi La Liga verlaat. In Spanje willen we de beste spelers aan het werk zien", zou hij gezegd hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie