Sport

Oud-teamgenoot vernoemt pasgeboren kindje naar overleden dochter Kobe Bryant

  1. Newschevron right
  2. Oud-teamgenoot vernoemt pasgeboren kindje naar overleden dochter Kobe Bryant

Pau Gasol, oud-teamgenoot van de overleden Kobe Bryant, heeft de familie Bryant op prachtige wijze geëerd. Gasol vernoemde zijn pasgeboren kindje naar de 13-jarige dochter van Kobe Bryant, die eerder dit jaar net als de basketballer omkwam een de tragische helikoptercrash.

Gianna

Elisabet Gianna Gasol luidt de volledige naam van de pasgeboren dochter van Gasol. De naam Gianna is een eerbetoon aan de in januari overleden Gianna Bryant. "Ons kleintje is eindelijk geboren! Alles is goed verlopen en we kunnen niet gelukkiger zijn!! Elisabet Gianna Gasol, een naam met veel betekenis voor onze mooie dochter!!", schrijft de oud-basketballer op Instagram.

sterke band

Gasol speelde tussen 2008 en 2014 met Bryant samen bij de LA Lakers en samen wonnen zij twee kampioenschappen in deze periode. Op het basketbalveld hadden de twee een duidelijke klik en ook buiten het veld bleven zij goede vrienden. Na het tragische overlijden van Bryant schreef Gasol: "Ik weiger het nog steeds te geloven... het voelt nog altijd als een nachtmerrie waar ik niet uit kan ontwaken... maar als deze nachtmerrie doorgaat, zal ik doen wat ik kan om jouw nalatenschap te laten voortvloeien en jouw lessen zullen aanwezig zijn in alles wat ik doe."

Ster advertentie
Ster advertentie