Sport

Hesdy Gerges verwacht knalpartij tegen Badr Hari

foto: GLORY
  1. Newschevron right
  2. Hesdy Gerges verwacht knalpartij tegen Badr Hari

Hesdy Gerges heeft de afgelopen maanden keihard getraind voor de partij tegen Badr Hari die zaterdag tijdens GLORY 51: Bad Blood gaat plaatsvinden in de Rotterdamse Ahoy. De topatleet verwacht dan ook een explosieve wedstrijd: "We gaan een knalpartij zien! Vuurwerk", zei hij na de staredown tegen FunX-reporter Ouassima. Hesdy is in ieder geval overal op getraind: "Ik kan het in één ronde doen of in drie rondes doen. Het ligt aan hem en aan de vorm van de dag."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Badr doet stoer"

Hesdy oogt zelfverzekerd en zijn zoontje gelooft er ook in. De grootste supporter van Gerges vindt het spannend, maar kijkt uit naar de partij van zaterdag: "Ik weet zeker dat mijn vader gaat winnen. Badr wil gewoon stoer doen, maar dat gaat niet gebeuren."

Respect

Stoer deden ook allerlei Instagrammers de afgelopen tijd onder foto's van Hesdy Gerges. De kickbokser werd volop uitgescholden en vond het daarom nodig om een bericht over respect de wereld in te sturen: "Voor mijn part zijn al die 9500 man voor hem, maar respecteer mij gewoon. Ik scheld niemand uit. Ik vind dat ik een goed persoon ben. Ik doe niemand kwaad en verdien het niet om uitgescholden te worden. Waar ik het slechtste tegen kan is onrecht. Er is al genoeg gezeik op de wereld."

Mohammed Jaraya's debuut

Voor Mohammed Jaraya betekent het toernooi in Rotterdam ook een belangrijk moment. De partij die hij tegen Miles Simson moet vechten is namelijk zijn GLORY-debuut. Tijdens de staredown leek er bijna vuur uit zijn ogen te komen: "Ik wil hem zo graag pakken dat het uit de hand kan lopen," zei hij na de staredown tegen Ouassima. "Als hij iets had gedaan, dan was hij de lul geweest. Elke tegenstander is voor mij persoonlijk. Ik haat hem echt en wil hem pijn doen."

Ster advertentie
Ster advertentie