FunX Talent

Dit zijn de kandidaten van FunX Talent: The Message

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de kandidaten van FunX Talent: The Message

In het nieuwe seizoen van FunX Talent draait alles om 'The Message'. Zingen of rappen: alles mag, zolang de tracks een krachtige boodschap en sterke lyrics bevatten. Hiphoplegende in de Nederlandse scene Fresku is dit jaar hoofdjurylid en zal de talenten beoordelen. De winnaar wint AirPlay op FunX en krijgt ook nog professionele begeleiding!

Quarantino

Quarantino heeft meer dan honderd inbraken op zijn naam staan. Daar heeft hij voor geboet, want hij kwam vast te zitten. Uiteindelijk werd hij in maart 2020 vervroegd vrijgelaten en besloot hij zich volledig op muziek te storten. Quarantino kraakt inmiddels geen woningen, maar beats en bracht in een korte periode maar liefst acht videoclips uit.

foto: FunX

Quote

"Haal die airpods uit je oren en luister goed naar je moeder! Ga naar school!"

Quarantino's Message

Tiziana

De 23-jarige Tiziana schreef haar eerste nummer toen haar oma in 2016 kwam te overlijden. Daar kreeg ze veel positieve reacties op, waarna zij besloot om tracks op YouTube te zetten. Een nieuwe passie was geboren: muziek maken. Als kind heeft Tiziana veel meegemaakt. Gebeurtenissen die zij liever niet wil herbeleven. Die heeft ze inmiddels omgezet naar positieve gedachtes en teksten om jongeren met problemen te inspireren.

"Ik ben hier om te inspireren en te motiveren. Daarom ga ik FunX Talent ook gewoon winnen. Als je denkt aan FunX Talent: The Message, denk je gelijk aan Tiziana. Daarnaast ben ik de next best female van Nederland. Check me."

foto: FunX

Quote

"Love Yourz"

Tiziana's Message

Littamine

Zijn naam is een combi van 'lit' en 'vitamine', iets wat je volgens Littamine nodig hebt om te kunnen overleven. Zijn oom was vroeger veel met muziek bezig, waardoor hij al vanaf zijn tiende in de studio te vinden was. Op zijn twaalfde begon hij vervolgens met het maken van muziek. Inmiddels heeft hij al gekke dingen op zijn portfolio staan. Zo trad hij al eens op tijdens WOO HAH! en heeft hij al in het voorprogramma van Jonna Fraser, Josylvio en Poke gestaan.

"Hoe diep het dal ook is waar je in zit, haal er altijd het positieve uit! Als jullie gaan luisteren, gaan jullie precies begrijpen waarom ik dit zeg."

foto: FunX

Quote

"Je grootste verlies, kan ook je grootste winst zijn."

Littamine's Message

Dellie

Dellie ontwikkelde al heel vroeg een gevoel voor ritme en muziek vanwege zijn Colombiaanse moeder en een vader die altijd hobbymatig met muziek bezig was. Dellie begon al op zijn elfde met het maken van beats. Toen hij dat onder de knie kreeg begon hij op zijn veertiende zijn eigen tracks op te nemen. Muziek maken heeft hij nooit gezien als een hobby, maar als levensdoel. Na een hectische jeugd is hij nu al vijf jaar serieus bezig met muziek en werkt hij elke dag tot hij erbij neervalt om zijn droom te realiseren.

foto: FunX

Quote

"Een winnaar is een verliezer die nooit heeft opgegeven."

Dellie's Message

Mazzy

Muziek luisteren en maken is Mazzy's medicatie. Maar zijn gevoelens op papier zetten en het vervolgens delen met de wereld, is zijn passie! Mazzy laat zich graag inspireren door artiesten als Appa, Lijpe, Kevin en Hef.

"Iedereen kent pijn en tegenslagen in het leven. Maar we houden onze hoofden hoog en strijden door. Ik wil mensen motiveren en inspireren met mijn muziek."

foto: FunX

Quote

"Hoofd hoog, rug recht."

Mazzy's Message

Nils

De 20-jarige Nils is pas sinds een half jaar bezig met rap. Toen hij in augustus van dit jaar zijn eerste video op Instagram plaatste, begon het een stuk serieuzer te worden.

foto: FunX

Quote

"Denk goed na bij wat je doet."

Nils' Message

Royal

De 24-jarige Royal wil een grote naam worden in de Nederlandse hiphopscene. Daarvoor is hij al op de goede weg. Zo won hij in 2019 nog de Most Wanted-talentenjacht in de Melkweg. Zijn eerstvolgende droom? Optreden in een uitverkocht Paradiso!

"Ik wil mensen raken met mijn muziek en eerlijk zijn in tracks over mijn gevoelens en over wie ik zelf ├ęcht ben."

foto: FunX

Quote

"Jezelf veranderen is een paradox."

Royals Message

Zwieberr

Zwieberr is al sinds zijn zestiende bezig met muziek, maar begon pas echt gas te geven op zijn achttiende. Hij maakt gemiddeld drie tracks per week. "Hoe harder je werkt, hoe meer je beloond wordt", zegt de rapper, die zoveel mogelijk in zichzelf investeert en geen tijd wil verliezen aan hangen op straat.

foto: FunX

Quote

"Je moet vallen voordat je op kan staan."

Zwieberrs Message
Ster advertentie
Ster advertentie