Up 2 Date

Oppas misbruikte zeven jonge kinderen in opdracht van haar vriend

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Oppas misbruikte zeven jonge kinderen in opdracht van haar vriend

Een 53-jarige vrouw uit Midden-Limburg stond vandaag terecht in Den Bosch voor seksueel misbruik van zeven jonge kinderen die aan haar zorg als oppas waren toevertrouwd. De vrouw vergreep zich naar eigen zeggen aan de kinderen in opdracht van haar vriend die tijdens het videobellen meekeek, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

"Extreme fantasieën"

De vrouw liet tijdens de tussentijdse zitting weten dat haar handelingen "de extreme fantasieën waren van haar vriend". Desondanks neemt Nancy D., zoals de vrouw heet, de schuld volledig op zich en zegt ze dat ze blij is dat het misbruik gestopt is. Tijdens de inhoudelijke behandeling van de zaak zal haar advocaat uitleggen waarom D. zich liet overhalen door haar vijf jaar oudere vriend om zich te vergrijpen aan de kinderen, die tussen de een en zes jaar oud waren.

Seksuele stoornis

De 58-jarige man, Peter S., wordt momenteel vrijwillig behandeld in de gevangenis voor zijn seksuele stoornis. Hij is nog niet verhoord, omdat het nog niet duidelijk is of hij bij alle gevallen van misbruik heeft meegekeken. Daarnaast gaf hij toe dat hij zich realiseert dat hij een probleem heeft.

Beelden van misbruik

De vrouw werkte als oppas in de regio Eindhoven en paste op zeker zeven kinderen. Het misbruik kwam aan het licht toen de ouders van een tweejarig meisje in juni van dit jaar na thuiskomst beelden uit de kinderkamer zagen van het misbruik, waarna ze direct de politie inschakelden. Diezelfde avond werd de vrouw opgepakt en een dag later ook haar vriend. Het Openbaar Ministerie onderzoekt nu of de kinderen meer dan één keer zijn misbruikt en of er toen ook een videoverbinding werd gemaakt met S. Naar verwachting is het onderzoek in april 2022 afgerond.

Ster advertentie
Ster advertentie