Up 2 Date

3 gewonden naar ziekenhuis na ernstig ongeluk tussen tractor en vrachtwagen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 3 gewonden naar ziekenhuis na ernstig ongeluk tussen tractor en vrachtwagen

Er heeft vandaag een ongeluk tussen een tractor een vrachtwagen plaatsgevonden op de A12 bij Ede, waarbij drie inzittenden van de tractor gewond zijn geraakt. Dat meldt een woordvoerder van politie Gelderland aan NU.nl.

Eén slachtoffer minderjarig

De drie personen die gewond zijn geraakt, zaten op de trekker en zijn na het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet geen uitspraken over de ernst van de verwondingen, maar NU.nl spreekt van een 'ernstig ongeval'. Wel heeft de politie bekendgemaakt dat een van de slachtoffers minderjarig is. "Het gaat om een tiener van middelbareschoolleeftijd", zei de politiewoordvoerder. Het is op dit moment niet duidelijk hoe het ongeluk precies tot stand is gekomen.

Trekkers op de snelweg

Vanuit het hele land waren boeren vandaag onderweg naar het Gelderse Stroe, waar een grote protestactie plaatsvond. Ook in Den Haag werd gedemonstreerd.

Het is verboden om met je trekker over de snelweg te rijden, maar sinds vanochtend doen veel boeren dat op verschillende plekken toch. Dat zorgt voor files en chaos en daarom adviseert Rijkswaterstaat automobilisten om snelwegen in het midden van het land te vermijden. Waar het precies vaststaat, check je op de website van Rijkswaterstaat.

Ster advertentie
Ster advertentie