Up 2 Date

Acteurs uit Netflix-serie 'The Chosen One' overleden na auto-ongeluk

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Acteurs uit Netflix-serie 'The Chosen One' overleden na auto-ongeluk

Raymundo Garduño Cruz en Juan Francisco González Aguilar, bekend uit de Netflix-serie The Chosen One, zijn om het leven gekomen door een auto-ongeluk. Dat schrijft entertainmentsite Deadline. De zes andere inzittenden van het busje raakten gewond.

Filmploeg

Het ongeluk vond donderdag plaats in Mexico, op een woestijnweg in de buurt van Mulege op het schiereiland Baja California Sur. De crew was aan het filmen in het nabijgelegen Santa Rosalia. Een busje met daarin de filmploeg is op een gegeven moment gekanteld, maar de oorzaak daarvan is nog niet bekend.

Productie onderbroken

Volgens Deadline is de productie van de serie tijdelijk onderbroken. De toestand van de gewonde crewleden zou stabiel zijn. Netflix heeft vooralsnog niet gereageerd op het ongeluk.

The Chosen One

The Chosen One gaat over een twaalfjarige jongen die gelooft dat hij is voorbestemd om de mensheid te redden. Netflix spreekt zelf over een hoofdpersonage dat "water in wijn kan veranderen en mogelijk ook doden weer tot leven kan wekken". De serie is gebaseerd op de stripboeken van Mark Millar en Peter Gross.

Ster advertentie
Ster advertentie