Up 2 Date

Vanessa Bryant deelt emotionele brief jaar na helikoptercrash

foto: Instagram: Vanessa Bryant
  1. Newschevron right
  2. Vanessa Bryant deelt emotionele brief jaar na helikoptercrash

Het is vandaag precies een jaar geleden dat basketballegende Kobe Bryant en zijn dochter Gianna omkwamen in een helikoptercrash. Om haar man en dochter te eren, deelde Vanessa Bryant vandaag een emotionele brief op Instagram die ze ontving van Aubrey, de beste vriendin van Gianna. Vanessa bedankte haar in de caption: "Ik hou van je Aubz (zoals Gigi je altijd noemde). Heel erg bedankt voor het delen van deze mooie herinneringen."

Brief

Aubrey heeft alleen maar lovende woorden voor Vanessa's dochter. Zo noemt ze Gianna erg lief, zorgzaam en beleefd. "Er zijn momenten waarop ik me rot voel als ik aan haar denk, maar de laatste tijd denk ik juist vaak aan dat wat ze heeft achterlaten. Ik hoop dat je, ondanks je intense verdriet, een klein beetje geluk kunt voelen vanwege de persoon die jouw dochter is geworden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onwerkelijk

Volgens Vanessa voelt alles onwerkelijk op een dag als vandaag. ‘Ik mis mijn kleine meid en Kob-Kob zo erg. Ik zal nooit kunnen begrijpen hoe dit heeft kunnen gebeuren bij zulke mooie, lieve en geweldige mensen." Vervolgens sluit ze haar post liefdevol af. "Kob, we hebben het goed gedaan. En Gigi, je maakt mama nog steeds trots. Ik hou van jullie!"

Rouwen

Vanessa riep organisaties - zoals de NBA - op om Kobe niet publiekelijk te eren. Ze zou namelijk nog niet over de gebeurtenis heen zijn gekomen en zogenoemde tributes zouden haar alleen maar confronteren met de pijnlijke herrineringen.

Vorige week liet Vanessa al weten dat het rouwproces een 'verschrikkelijke mengelmoes van emoties is'. "De ene dag ben je blij en kun je lachen, de andere dag wil je niet eens meer leven. Voor iedereen die moeite heeft met rouwen: zoek een reden om te leven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie