Entertainment

Vanessa Bryant heeft nieuwe tattoo van Kobe en gezin laten zetten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Vanessa Bryant heeft nieuwe tattoo van Kobe en gezin laten zetten

Vannesa Bryant heeft een nieuwe tattoo laten zetten van haar overleden man Kobe Bryant en haar gezin, dit keer op de zijkant van haar voet. Ze postte een foto van het resultaat op haar Instagram. De tattoo bestaat uit de namen van iedereen uit het gezin: Kobe, haarzelf, Natalia, Gianna, Bianka en Capri. Eerder dit jaar zette Vanessa ook al een tattoo ter nagedachtenis van Kobe en haar dochter Gianna die in januari in een helikoptercrash om het leven kwamen. Die tattoo heeft ze echter nooit publiekelijk laten zien.

foto: Instagram: Vanessa Bryant

De tattoo bestaat uit de namen van iedereen uit het gezin: Kobe, haarzelf, Natalia, Gianna, Bianka en Capri

Los Angeles LAKERS

Afgelopen weekend wonnen de Los Angeles Lakers voor de zeventiende keer de NBA-titel. De titel werd opgedragen aan clubicoon Kobe en zijn dochter Gianna. Vanessa feliciteerde de Lakers met hun kampioenschap en in het speciaal Rob Pelinka, directeur van Los Angeles Lakers en familievriend van Bryant. "Gefeliciteerd Ome P en gefeliciteerd Lakers. Kobe had gelijk, RP (Rob Palinka). 'Blijf op koers en sluit je af van wat om je heen gezegd wordt.' Ik had gehoopt dat Kobe en Gianna hier waren om dit te zien"

foto: Instagram: Vanessa Bryant

Snoop Dogg

Lakers-fan Snoop Dogg heeft ook een tattoo laten zetten ter ere van Kobe en het kampioenschap. Snoop deelde dinsdag een filmpje op Instagram waarin hij zijn nieuwe lichaamsversiering toont. Hij liet vlak boven zijn pols de initialen van Kobe vastleggen, daarboven de kampioensbeker en bovenaan de tattoo staat het logo van de Lakers in de hemelpoort.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie