Up 2 Date

Gevallen circusartiest voelt haar benen nog steeds niet

foto: Facebook: Kristina Vorobeva
  1. Newschevron right
  2. Gevallen circusartiest voelt haar benen nog steeds niet

Kristina Vorobeva voelt haar benen nog steeds niet na de dramatische val die ze afgelopen vrijdag maakte tijdens het optreden in het Wereldkerstcircus in de Amsterdamse Carré. Dat schrijft de circusartiest vandaag op haar Facebookpagina. De Oezbeekse vrouw viel samen met haar collega en partner Rustem Osmanov van 10 meter hoogte tijdens een act die ze al vaker hadden uitgevoerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bitje

Het duo viel omdat een tand van Rustem afbrak tijdens de performance, dat meldt de theaterproducent. Door de gebroken tand verloor Rustem de grip en raakte het touw los waaraan Kristina op dat moment hing. Rustem viel hierbij bovenop Kristina.

Sky Angels

In de Facebookpost omschrijft Kristina de val en operatie die ze daarna onderging. "Ik heb een dubbele operatie gehad aan mijn nek en mijn ruggengraat. Er is een wervelschijf verwijderd en een titaniumplaat geplaatst. Ik voel mijn benen nog steeds niet en heb een probleem met mijn rechterhand.” Het duo noemt zichzelf de Sky Angels en ze werken zonder vangnet. Soms worden de touwen die ze gebruiken alleen met hun tanden vastgehouden.

Ster advertentie
Ster advertentie