Naar homepage
Up 2 Date

Sanae Orchi op motor van Tanger naar Marrakech voor 'Groeten uit Marokko'

  1. Newschevron right
  2. Sanae Orchi op motor van Tanger naar Marrakech voor 'Groeten uit Marokko'

Vroeeem vroeem! Presentatrice Sanae Orchi heeft deze zomer op de motor door Marokko getourd. Niet zonder doel, maar voor het programma Groeten uit Marokko. De eerste aflevering wordt vanmiddag om 17.05 uur uitgezonden op NPO2. Fernando belde met de biker chick hierover in Start.

's werelds en gelovig?

"Kunnen wij Nederlandse Marokkanen 's werelds en wild zijn als je tegelijkertijd ook traditioneel en gelovig wil zijn?" Dat is wat Sanae als uitgangspunt heeft genomen voor het programma. Ze gaat vanuit Tanger naar Nador en Casablanca en eindigt in Marrakech. Onderweg praat de presentatrice met verschillende vakantiegangers over hun visie op die vraagstelling.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

GEWOON EEN BIERTJE?

Als het aan Sanae ligt, kan je die twee werelden perfect combineren, omdat je dat zelf bepaalt. "Ik merk wel dat iedereen er echt heel verschillend in staat en iedereen doet het ook heel anders."

Zo sprak ze de ene keer met een jongen die daten met Marokkaanse vrouwen uitsluit, omdat hij het gevoel heeft dat hij niet zichzelf kan zijn en af en toe ook gewoon een koud biertje wil kunnen drinken. Aan de andere kant is er weer een verhaal van een meisje die zich hier niet vrij genoeg voelt om een hoofddoek te dragen en, onder andere daarom, overweegt om naar Marokko te verhuizen.

Ster advertentie
Ster advertentie