Up 2 Date

Tory Lanez wordt wederom beschuldigd van mishandeling

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez wordt wederom beschuldigd van mishandeling

Hoewel Tory Lanez nog steeds een rechtszaak aan zijn broek heeft hangen voor de beschieting van Megan Thee Stallion, lijkt hij zichzelf wederom in de nesten gewerkt te hebben. De Canadese rapper wordt er namelijk van beschuldigd realityster Prince Michael Harty, in elkaar geslagen te hebben.

Op de vuist in een nachtclub

Volgens een politierapport, dat in handen is van TMZ, zouden de twee het met elkaar aan de stok gekregen hebben in een nachtclub in South Beach, Florida. Dit gebeurde rond vier uur 's nachts toen Tory Lanez de Love & Hiphop: Miami-acteur benaderde. Prince zou samen met American football-speler Malcom Butler in de club aanwezig zijn geweest. Toen Butler even wegging stapte Tory Lanez op Prince af en sloeg hij hem op zijn linkerwang. In een video van Prince, die gemaakt is na het incident, is te zien dat de acteur een opgezwollen wang heeft en medische hulp nodig had om zijn verwonding te laten behandelen. Prince liet weten dat hij erover nadenkt om Tory Lanez aan te klagen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de twee ruzie kregen. In 2019 gingen ze al met elkaar op de vuist in een club in Miami. Tory Lanez werd daar toen voor aangeklaagd. Vorig jaar was Tory Lanez ook betrokken bij de beschieting van Megan Thee Stallion, waarvoor er nog steeds een rechtszaak loopt tegen hem. De rapper ontkent echter dat hij Megan beschoten heeft. Mocht hij schuldig bevonden worden riskeert hij een maximale celstraf van 23 jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie