Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Ronnie Flex is eenzaam en 50 Cent heeft schijt aan de rechter

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Ronnie Flex is eenzaam en 50 Cent heeft schijt aan de rechter

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de 3 opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. ronnie flex is eenzaam

In Spuiten en Slikken was gisteravond te zien hoe presentator Nathan samen met Ronnie Flex mee ging op tour. In de bus onderweg naar een optreden, onthulde Ronnie eerst dat hij van de honderd meisjes met wie hij seks heeft gehad, het zeventig fans waren.

Later op de avond, als de rapper al wat drank op heeft en zijn optredens erop heeft zitten vertelt hij aan Nathan dat hij "altijd eenzaam" is.

"Vroeger had ik twee beste vrienden maar nu niet meer. Mijn beste vriend is Ronnie Flex geworden en dat is het pad wat ik heb gekozen."

Bekijk het fragment hier:

2. man verandert zijn naam in 'bacon double cheesburger'

Een Engelse man die eerst gewoon Simon Smith heette, heeft zijn naam veranderd in 'Bacon Double Cheeseburger'. In een dronken bui dacht hij dat het een super goed idee zou zijn om zichzelf officieel te vernoemen naar een hamburger.

Meneer Cheeseburger, zoals hij nu dus genoemd wordt, zegt dat hij er niet zoveel last van heeft in zijn dagelijks leven. Maar dat komt vooral omdat hij zijn oude naam gebruikt bij sollicitaties en bom pas laat vallen als de contracten getekend zijn.

3. 50 cent heeft schijt aan de rechter

50 Cent gaat gewoon door met foto's plaatsen met stapels cash geld. De 'failliete' rapper moest zich vorige week verantwoorden tegenover de rechter hoe het komt dat hij op foto's poseert met heel veel geld terwijl hij een faillissementsaanvraag heeft gedaan.

Maar de rapper heeft schijt aan de rechter en heeft weer een Instagramfoto geplaatst met de tekst "I'm too rich".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie