Up 2 Date

Nicki Minaj tekent modellencontract bij groot Amerikaans bureau

  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj tekent modellencontract bij groot Amerikaans bureau

Nicki Minaj heeft getekend bij één van Amerika's grootste modellenbureaus, Wilhelmina Models. Het bureau dat ook vele winnaars van America's Next Top Model onder contract heeft, tekent de hiphop-ster vlak nadat zij opnieuw een record verbreekt in de muziekindustrie. Dat meldt Amerikaans tijdschrift Vogue.

Sterrenlijst

De Pinkprint-mc is geen vreemde in de modellenwereld. Eerder speelde ze een hoofdrol in reclames van Adidas, Mac en Roberto Cavalli. Wilhelmina Models kondigde de toevoeging van Nicki aan met een foto van haar tijdens de opnames van de aankomende No Fraud-video en een quote uit haar interview met Vogue:

“Ik houd van de verbinding tussen mijn muziek en hoe het mijn stijl inspireert. Mijn boodschap is om altijd je eigen stijl te eren."

Nicki komt in het rijtje te staan van Wilhelmina's beroemde modellen als Demi Lovato en Shawn Mendes.

Recordbreker

De rapper kreeg vorige week te horen dat haar nieuwste drie singles staan in de Billboard Hot 100. Daarmee is Nicki de eerste vrouwelijke artiest die in totaal met 76 nummers in de lijst heeft gestaan. Ze verslaat Aretha Franklin die jarenlang het record op haar naam had staan met 73 hits. De verbreking van het record vierde Nicki met een twerksessie.

Ster advertentie
Ster advertentie