Up 2 Date

Moeder legt haar twee zoontjes in brandende oven

foto: Go Fund Me
  1. Newschevron right
  2. Moeder legt haar twee zoontjes in brandende oven

Nog geen maand geleden verscheen het nieuwsbericht dat een moeder uit België haar dochter van twee op de barbecue had gelegd. Nu is er opnieuw zo'n bizar verhaal. Een 24-jarige vrouw uit de Amerikaanse stad Atlanta heeft haar twee zoontjes van één en twee jaar oud in een brandende oven gelegd. De kinderen hebben dit niet overleefd.

Verkoolde kinderen

De vader van de twee jonge kinderen kreeg een verontrustend videotelefoontje van zijn ex. Hij zag op de achtergrond zijn zonen dood en verkoold liggen en belde meteen de politie.

oven

Zij vonden de levenloze lichamen van de twee jongetjes. Ze waren helemaal bedekt met ernstige brandwonden die mogelijk veroorzaakt zijn door een oven. Een autopsie moet de precieze oorzaak van hun dood nog achterhalen.

psychische problemen

De moeder beweert dat ze niks met de dood te maken heeft. Ze zou haar kinderen bij een babysitter hebben achtergelaten. Maar volgens de familie van de vrouw, kampt ze al een tijdje met psychologische problemen. Ze had moeite om in haar eentje de zorg van haar vier kinderen te dragen. De vrouw is gearresteerd en zal terecht staan voor een dubbele moord.

Vader

De vader van de kinderen is een GoFundMe-pagina begonnen. Hij wil zijn verhaal gebruiken om te zorgen dat niemand anders dit zal overkomen.

Ster advertentie
Ster advertentie