STER Advertentie
STER Advertentie

Sharon ontmoet na 36 jaar haar moeder en tweelingzus: "Ik voel me compleet nu"

Sharon ontmoet na 36 jaar haar moeder en tweelingzus: "Ik voel me compleet nu"

Dinsdag 12 december 2017 - 14:24 uur

|

Door:

Elize

Jarenlang worstelde Sharon met één vraag: waarom gaf mijn moeder mij weg? Sharon werd geboren in Indonesië als helft van een tweeling, maar haar zus groeide wel op bij haar moeder. Televisieprogramma Spoorloos hielp Sharon om het antwoord op die moeilijke vraag te vinden en haar te herenigen met haar familie. 

"Waarom gaf ze ons niet allebei weg? Je moet een tweeling niet uit elkaar halen. Dat snap ik niet."

onbegrip

Sharon verloor zelf toen ze zes maanden zwanger was, haar eigen kindje aan een botziekte. Die gebeurtenis had een grote impact en zorgde ervoor dat ze nog minder begrip voor haar moeder had: "Ik verlies mijn kind en jij heeft een kind gewoon weg..."

GEstolen

Uiteindelijk blijken de dingen compleet anders gelopen te zijn. Sharons moeder werd gedwongen om één van de tweeling af te staan. Een kennis van haar oom kwam op een avond langs en 'stal' één van haar dochters. Sharon was toen drie maanden oud.

DNA

Wanneer het productieteam van Spoorloos aan de moeder vertelt dat haar dochter terecht is, heeft ze gemengde gevoelens. Jaren geleden stond er al eens een Nederlandse vrouw voor de deur die beweerde haar dochter te zijn. Na een DNA-test bleek dit uiteindelijk niet waar te zijn. 

Compleet

Maar gelukkig is het deze keer geen valse hoop. De DNA-test blijkt positief. En de hereniging tussen Sharon en haar moeder en tweelingzus is dan ook zeer emotioneel. Zo vertelt ze achteraf aan Spoorloos.

"Ik ben intens gelukkig. Ik voel me compleet nu."

 

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.35678-sharon-ontmoet-na-36-jaar-haar-moeder-en-tweelingzus-ik-voel-me-compleet-nu"}