Up 2 Date

Werknemers kopen auto voor collega die dagelijks 17 km naar werk loopt

foto: KATV
  1. Newschevron right
  2. Werknemers kopen auto voor collega die dagelijks 17 km naar werk loopt

De Amerikaanse Trenton Lewis heeft wel héél veel over voor zijn baan als pakketbezorger. Hij liep elke dag ruim acht kilometer naar zijn werk om zijn vroege dienst van 4 uur 's ochtends te halen, en moest vervolgens de acht kilometer weer terug naar huis afleggen. Maar nu hoeft dat gelukkig niet meer. Dankzij zijn lieve collega's kan hij voortaan wat langer in bed blijven liggen. Ze kochten namelijk een auto voor hem!

Niet zeuren

"Ik zette muziek op en ging lopen. Ik dacht aan niks en liet gewoon mijn voeten bewegen." Trenton, een alleenstaande vader van een dochtertje van veertien maanden oud, legt aan nieuwszender KATV uit dat hij de tochten vooral volhield door er niet teveel over na te denken of te zeuren. Daarom vertelde hij zijn collega's er ook helemaal niets over.

Hulp

Een oplettende collega kwam er echter toch achter en besloot actie te ondernemen samen met andere medewerkers. Ze staken de koppen bij elkaar en zamelden zo'n 2000 dollar in om een auto voor de alleenstaande vader te kopen. Vervolgens organiseerden ze een bijeenkomst op een parkeerplaats waar ze hem de sleutels overhandigden.

Zoals je je kunt voorstellen werd Trenton emotioneel van dit genereuze cadeau: "Mijn hart stopte even met kloppen. Ik dacht: dit kan niet van mij zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie