STER Advertentie
STER Advertentie

Beyoncé’s moeder (64) gaat los op Apeshit van The Carters

Beyoncé’s moeder (64) gaat los op Apeshit van The Carters
Instagram: Tina Lawson

Woensdag 11 juli 2018 - 09:16 uur

Af en toe eens lekker gek doen, dat houdt je jong. En Beyoncé’s ma Tina Lawson (64) begrijpt dat. Ze plaatste een filmpje op haar Instagram waarop te zien is hoe ze een paar dans moves doet op Apeshit van The Carters.

Oma vs kleindochter

Uit het bijschrift blijkt dat het een battle is tegen haar 6-jarige kleindochter Blue Ivy. Heel goed is het misschien niet echt. Zolang ze maar lol heeft!

“We moesten een dansje verzinnen dat origineel was en dat was m’n awkward schouder move. Ik weet dat het niet echt goed is, maar m’n tegenstander was slechts zes jaar. Ze heeft sowieso gekilled!”

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38184-beyonce-s-moeder-gaat-los-op-apeshit-van-the-carters"}