Up 2 Date

Persoonlijke documentaire over Memphis Depay in Ghana

foto: Vimeo: FoxSports
  1. Newschevron right
  2. Persoonlijke documentaire over Memphis Depay in Ghana

In de documentaire Memphis The Genesis ga je de voetballer zien zoals je hem nog nooit eerder zag. Althans, dat belooft de trailer van de docu die maandag 8 oktober om 20.00 uur wordt uitgezonden op Fox Sports. Een paar maanden terug bezocht de voetballer het geboorteland van zijn vader: Ghana. Hij heeft er een sterke band mee en wil het land en de inwoners graag een handje helpen op zijn manier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik hier niet maar vijf dagen zijn om kinderen gelukkig te maken en vervolgens nooit terug te komen. We moeten wat meer van elkaar houden als broers en zussen en de wereld verbeteren."

GOD

Nog even over de naam van de documentaire: The Genesis is letterlijk vertaald 'het begin' of 'oorsprong' en is het eerste Bijbelboek waarin het scheppingsverhaal verteld wordt. Het is niet raar dat Memphis zijn docu zo heeft genoemd. Hij is namelijk gelovig en verwijst, bijvoorbeeld op zijn Instagram, vaker naar verzen uit de Bijbel. In dit interview met de Telegraaf vertelt Memphis wat het christendom met hem doet en waarom Genesis hem zo aanspreekt.

Ster advertentie
Ster advertentie