STER Advertentie
STER Advertentie

Justin Bieber geeft preek aan paparazzi: 'Dit is niet de manier!'

Donderdag 25 oktober 2018 - 14:00 uur

|

Door:

Daisy

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dat Justin Bieber niet echt fan is van de paparazzi is algemeen bekend. Toch zorgt zijn pershaat af en toe voor bijzondere beelden, blijkt ook uit de video's van een ontbijtje van de zanger die gisteren verschenen. 

Dichtbij de auto

Als Justin samen met zijn vriendin/vrouw (er is nog altijd niet door de zanger bevestigd of hij daadwerkelijk getrouwd is) Hailey Baldwin uit een lunchzaak stapt en naar zijn auto loopt, wordt hij - zoals gewoonlijk - belaagd door een handjevol paparazzi. Justin beantwoordt eerst al lopend vrolijk nog een aantal vragen, maar raakt geïrriteerd als een aantal van de paparazzi te dicht bij zijn auto komen. 

Te dichtbij

"Niet zo dichtbij", zegt hij tegen een van de mannen die bij de auto staat. Als de man hem zegt 'gewoon zijn werk te doen en getrouwde fans de liefde tussen hen twee wil laten zien' geeft Justin hem een preek. 

"Ik heb niet het gevoel dat dit mij er goed uit gaat laten zien", begint hij zijn preek. "Er zijn manieren om, dat wat jij wil, te laten zien, maar dit is niet de manier."

"Liefde laten zien? Denk je dat je op deze manier liefde laat zien? Door foto's te maken door iemands raam heen? Ik snap dat je je werk moet doen, maar niet ín de auto." 

Sneer

Als een andere paparazzo de situatie probeert te filmen krijgt ook hij een sneer van de zanger. "Jij ook bro, niet ín de auto!" roept Justin boos naar hem. 

Een toevallige passante bemoeit zich ook met de stalkende praktijken van de fotografen en cameramensen. "Laat ze gewoon hun leven leiden", roept ze boos. "Het zijn normale mensen net als wij. Laat ze met rust. Ze proberen te ontbijten." 

De vrouw krijgt een aantal keer te horen dat ze zich met haar eigen zaken moet bemoeien, maar de afleiding zorgt er uiteindelijk wel voor dat Justin en Hailey tijdens de discussie eindelijk weg kunnen rijden om van hun ontbijt te gaan genieten. 

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'