STER Advertentie
STER Advertentie

Zoon Lionel Richie dreigde met bom op vliegveld in Londen

Zoon Lionel Richie dreigde met bom op vliegveld in Londen
Instagram: Miles Richie

Maandag 21 januari 2019 - 10:32 uur

|

Door:

Elize

De 24-jarige zoon van Lionel Richie, Miles Brockman Richie, is het afgelopen weekend opgepakt op luchthaven Heathrow in Londen. Hij zou hebben gedreigd met een bom toen hij werd geweigerd bij het vliegtuig.

Dreigen

Miles Richie die in het dagelijks leven actief is als model werd boos toen hij niet mee mocht met het vliegtuig. Hij zou vervolgens beweerd hebben dat hij een bom in zijn tas had die hij zou laten ontploffen als ze hem zouden weigeren. Vervolgens werd hij zo agressief dat hij een van de luchtvaartbeveiligers geslagen zou hebben. 

Waarschuwing

De politie moest tussen beiden komen en nam Miles mee voor het geven van een valse bommelding en geweldpleging. Toch heeft Miles volgens TMZ uiteindelijk alleen maar een waarschuwing gekregen. Hij heeft zelf nog niet gereageerd.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Drie neven van Michael Jackson vertellen Fernando hun kant van het verhaal

  • Deze meisjes (9) rappen beter dan Ali en Ronnie tijdens 'Meli Meli'-optreden in 'The Voice Kids'

  • Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

  • Kassav

  • Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

  • 8 oude MTV-shows waarvan je hoopt dat ze (n)ooit terugkomen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.40616-zoon-lionel-richie-dreigde-met-bom-op-vliegveld-in-londen"}