Up 2 Date

Drake komt naar Nederland voor drie shows!

foto: YouTube: Drake
  1. Newschevron right
  2. Drake komt naar Nederland voor drie shows!

Begin je agenda te pakken! Tenminste, als je van Drake houdt, want hij geeft in april drie shows in Nederland in het kader van zijn Assasination Vacation Tour. De Canadese rapper treedt op in de Ziggo Dome en staat er op 23, 25 en 26 april. Ook neemt hij een speciale artiest mee die zijn voorprogramma doet: Tory Lanez! De kaartverkoop voor zijn Europese tour gaat vrijdag om 10.00 uur van start via Ticketmaster.

chaos

De laatste keer dat Drake in Nederland optrad, was in 2017. Hij zou vier optredens in Amsterdam geven in het kader van zijn Boy Meets World-tour, maar dat werd een totale chaos. Vanwege 'productionele wijzigingen' werd het concert van 18 januari verplaatst naar 26 februari, het optreden van 20 januari werd 26 januari (gevolgd door 27 maart en daarna weer 29 maart), die van 21 januari werd 27 januari en toen weer 28 maart en die van 22 januari vond uiteindelijk op 28 januari plaats. Volg jij het nog?

geef de hoop niet op!

Anyway, hoewel dat niet echt een succes was, mag je de hoop natuurlijk never nooit opgeven. Champagnepapi weet wel hoe hij zijn fans moet verblijden met goede muziek, waaronder het dubbelalbum Scorpion, dat hij vorig jaar uitbracht. Onder andere zijn hits Nice For What, In My Feelings en God's Plan staan erop. Fingers crossed dat zijn optredens dit jaar wel gewoon soepeltjes verlopen!

Ster advertentie
Ster advertentie