STER Advertentie
STER Advertentie

Tattookiller vlucht door enkelband door te knippen

Tattookiller vlucht door enkelband door te knippen
Shutterstock

Donderdag 23 januari 2020 - 13:35 uur

|

Door:

Freek

De naam ‘Tattookillers’ komt misschien niet direct bekend voor. Dit is de naam van de broers die terecht staan voor de moord op voormalig bendelid Onno Kuut in 2009. In de aanloop naar de rechtszaak mochten de verdachten op vrije voeten het vonnis afwachten. Van de in totaal vier verdachten was er één aanwezig in de rechtbank. Een ander bendelid, Cor. P, besloot zijn enkelband door te knippen en te vluchten.  

De paling

De Paling werd hij ook wel genoemd, de verdachte Cor P. Deze naam heeft hij te danken aan zijn reputatie als voortvluchtige. Het is hem meerdere keren gelukt om van de politie te ontsnappen. Zo glipte hij een keer door het wc-raampje van een politiebureau, sprong hij een keer uit een politiebus en een andere keer zwom hij De Schie over in Rotterdam om te ontsnappen. Toch heeft justitie besloten om P. een enkelband te geven en niet op te sluiten, wat achteraf een hele domme keus bleek te zijn. Van Cor is nog geen spoor te bekennen, er word gespeculeerd dat hij naar het buitenland zou zijn gevlucht. 

Moordcommando

De naam ‘Tattookillers’ hebben de verdachten te denken aan de tatoeages op hun rug. Alle bendeleden hebben een aantal Chinese tekens over hun hele rug getatoeëerd die ‘wees daadkrachtig’ zouden betekenen. De mannen waren eerder al verdachten van de liquidatie op de criminelen Boneka Belserang en Yassin Chakor ook in 2009. Opvallend is dat de vermoorde Kuut dezelfde tatoeage had als de verdachten.

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rollercoaster Tycoon 3 tijdelijk gratis te downloaden

  • Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip