STER Advertentie
STER Advertentie

NikkieTutorials wordt online presentatrice van Eurovisie Songfestival

Maandag 10 februari 2020 - 20:30 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NikkieTutorials is toegevoegd aan het presentatieteam van het Eurovisie Songfestival. Na Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit is Nikkie de Jager de vierde naam die ons land gaat vertegenwoordigen tijdens het evenement. De 25-jarige YouTuber gaat online verslag doen van het liedjesfestijn dat dit jaar in de Rotterdamse Ahoy wordt gehouden.

YouTube-serie

Nikkie de Jager zal op televisie te zien zijn in de halve finales en in de finale. Daarnaast neemt ze een YouTube-serie op met de kandidaten. Voor de YouTuber is het een wens die uitkomt: "Vanaf het moment dat Duncan Laurence in Tel Aviv won, had ik maar één wens: betrokken zijn bij deze Nederlandse editie van het Eurovisie Songfestival."

Lees ook: YouTuber NikkieTutorials onthult: "Ik ben transgender"

Songfestivalfan

"Ze is ónze internationale internetster en daar zijn we trots op!" zegt Sietse Bakker, producent van het Songfestival dat in Nederland wordt gehouden. "Daarnaast is Nikkie een songfestivalfan van het eerste uur en wordt ze door de trouwe songfestivalfans gezien als iemand die niet mag ontbreken tijdens deze editie van het Eurovisie Songfestival."

Jeangu Macrooy

De halve finales van het Eurovisie Songfestival vinden op 12 en 14 mei plaats. Duncan Laurence wist vorig jaar het event te winnen waardoor Nederland direct is geplaatst voor de finale op 16 mei. Toch zal zanger Jeangu Macrooy die ons land vertegenwoordigt, ook optreden tijdens de eerste halve finale.

Populair op FunX.nl

  • Je hoorde 'Say My Name' nooit zo creepy als in trailer horrorfilm 'Candyman'

  • Zoontje Cristiano Ronaldo (9) binnen dag bijna miljoen Insta-volgers

  • Uit de hand gelopen besloten Facebookgroepen uitgelicht in video van ‘Alicante’

  • Zangeres Duffy onthult na jaren stilte: "Ik was ontvoerd en verkracht"

  • Politie met spoed naar 'schreeuwende buurvrouw', blijkt bevalling

  • Broer van vermiste Silvester (26): "Tijdens het zoeken kon ik niks meer zien door mijn tranen"