Up 2 Date

Persoon komt op Schiphol terecht in draaiende vliegtuigmotor en overlijdt

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Persoon komt op Schiphol terecht in draaiende vliegtuigmotor en overlijdt

Op Schiphol vond er vanmiddag een tragische gebeurtenis plaats. Een persoon kwam daarbij terecht in een draaiende vliegtuigmotor en is daardoor overleden. Dit is zojuist bevestigd door een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee.

Fatale incident

De woordvoerder meldt dat er een persoon in de draaiende motor terechtkwam en daardoor is overleden. Volgens de krant De Stentor zagen verschillende passagiers het gebeuren vanuit het KLM-toestel. Het fatale incident vond plaats tussen 15:00 en 16:00 uur ’s middags. Het feit dat de motor draaiende was, zou erop kunnen wijzen dat het KLM-cityhopper-vliegtuig op het punt stond om te vertrekken. Een Schiphol-medewerker maakte bekend dat het ongeluk gebeurde tijdens een push-back. Hierbij wordt een vliegtuig teruggeduwd om vervolgens te vertrekken. De passagiers van het vliegtuig zijn inmiddels uit het toestel gehaald en opgevangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog weinig bekend

Er is nog niets bekend over de overleden persoon. Ook is op dit moment nog niet bekend of het om een passagier gaat of een medewerker. Momenteel wordt er nog onderzoek gedaan naar het incident en de toedracht. Schiphol heeft tot nu toe nog niet gereageerd.

Ster advertentie
Ster advertentie