Up 2 Date

Rapper Gangsta Boo op 43-jarige leeftijd overleden

foto: Instagram/ missyeahoe
  1. Newschevron right
  2. Rapper Gangsta Boo op 43-jarige leeftijd overleden

Raplegende Gangsta Boo is op zondag 1 januari op 43-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak van het voormalige lid van de invloedrijke rapgroep Three 6 Mafia is tot dusver niet bekend. De reacties stromen binnen via haar Instagramprofiel en die van collega DJ Paul, die een foto van Gangsta Boo plaatste.

Doodsoorzaak onbekend

Gangsta Boo, die in het echt Lola Mitchell heette, is afgelopen zondagmiddag dood aangetroffen bij haar huis in Memphis. Hoewel er ter plekke veel politie aanwezig was, is de doodsoorzaak van de rapper vooralsnog onbekend. Ze laat haar partner Emmet Flores achter.

Eerbetoon

Een van de oprichters van Three 6 Mafia, DJ Paul, postte op Instagram een eerbetoon aan Gangsta Boo, door middel van een foto van haar zonder caption. Velen rappers als Ty Dolla $ign en 2 Chainz reageren geschokt onder de post.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succesvolle carrière

Gangsta Boo werd bekend als het tweede vrouwelijke lid van de hiphopgroep Three 6 Mafia. Nadat ze in 2001 de groep verliet, begon ze aan een solo carrière. Gedurende de afgelopen twintig jaar bracht ze talloze nummers uit in samenwerking met spraakmakende artiesten zoals Juicy J, Run the Jewels en French Montana. Begin december bracht de rapper nog een tune genaamd FTCU uit, samen met Latto en GloRilla.

Ster advertentie
Ster advertentie