Up 2 Date

Pasgeboren zoontje Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez overleden

foto: Instagram @georginagio
  1. Newschevron right
  2. Pasgeboren zoontje Cristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez overleden

Cristiano Ronaldo en zijn vrouw Georgina Rodriguez brachten gisterenavond verdrietig nieuws. Hun pasgeboren zoontje is overleden. Georgina was zwanger van een tweeling, maar alleen het meisje heeft het uiteindelijk gehaald, zo is te lezen in het bericht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Onze engel'

"Met groot verdriet moeten wij aankondigen dat ons babyzoontje is overleden", schrijft Cristiano. "Dit is de grootste pijn die je als ouder kunt voelen. Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons kracht om door te gaan." Hij bedankt de artsen en verplegers voor de goede zorgen en vraagt om rust en privacy. "We zijn kapot van dit verlies. Ons jongetje, je bent onze engel. We zullen altijd van je houden."

Andere kinderen

Cristiano en Georgina lieten vorig jaar oktober weten in verwachting te zijn van een tweeling. Het koppel draagt verder de zorg voor nog vier andere kinderen. De voetballer werd in 2010 vader van zijn zoon Cristiano Jr., waarvan niet bekend is wie de moeder is. In juni 2017 werd hij met behulp van een draagmoeder vader van een tweeling: Eva en Mateo. In november van dat jaar beviel Georgina van hun eerste kindje samen, een meisje genaamd Alana.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie