Sport

Cristiano Ronaldo zegt sorry tegen supporter van wie hij telefoon wegsloeg

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo zegt sorry tegen supporter van wie hij telefoon wegsloeg

Het filmpje waarin Cristiano Ronaldo de telefoon uit de hand van een jonge supporter slaat, kun je bijna niet gemist hebben. Kort na de ophef biedt de profvoetballer zijn excuus aan via Instagram.

Everton-supporter

Cristiano speelde zaterdagavond met moeite de 1-0 verloren competitiewedstrijd tegen Everton uit. De Portugees liep een flinke scheenbeenblessure op en liep aan het einde van de wedstrijd hinkend naar de catacomben. Zijn teleurstelling kon hij moeilijk verbergen en wanneer hij een Everton-supporter zag, sloeg hij zijn telefoon uit zijn handen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Excuus

Online biedt Cristiano zijn excuus aan en richt hij zich tot de Everton-fan. "Het is nooit gemakkelijk om je emoties in bedwang te houden na lastige momenten zoals we nu tegenkomen", schrijft Cristiano bij een foto van zichzelf. "Desalniettemin moeten we altijd respect houden, rustig blijven en het goede voorbeeld zijn voor alle jongeren die van dit mooie spelletje houden. Ik wil mijn excuses aanbieden voor mijn uitbarsting en, indien mogelijk, wil ik deze supporter uitnodigen om een wedstrijd op Old Trafford te volgen als een teken van mijn sportiviteit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie