Up 2 Date

Vermiste Nederlandse vrouw dood gevonden in Italië

foto: Facebook: Chi l'ha visto
  1. Newschevron right
  2. Vermiste Nederlandse vrouw dood gevonden in Italië

Het lichaam van de Nederlandse Sara Lemlem is woensdag gevonden in de Italiaanse stad Vigevano, ten zuidwesten van Milaan. Sara woonde daar met haar Italiaanse partner en was sinds begin december vermist.

Vermist

Volgens de Italiaanse krant la Repubblica zou Sara op 4 december ruzie gehad hebben met haar partner. Ze verliet haar woning te voet zonder haar mobiele telefoon of geld mee te nemen. Italiaanse media speculeren dat haar vriend betrokken is bij de vermissing. Volgens hem is daar niks van waar.

''Iedereen is vrij om te denken wat hij wil, maar ik weet dat ik geen geweld tegen Sara heb gebruikt en zij ook niet tegen mij. Er ontstond een zeer verhitte discussie, maar het bleef bij woorden'', vertelde hij tegenover opsporingsprogramma Chi l'ha visto.

Niet gelukkig

Volgens haar partner ontstond de ruzie nadat Sara aan het licht bracht dat ze terug naar Nederland wilde, omdat ze zich niet langer thuis voelde in Italië. Zo had ze ze geen goede vrienden en geen baan waar ze gelukkig van werd. De emoties liepen die avond hoog op.

''Ik vertelde haar dat ik haar begreep en dat zij moest doen wat het beste voor haar was. Toen ze zei dat ze naar buiten ging, dacht ik dat ze even wilde afkoelen. Maar Sara kwam nooit meer terug. Het was 22:30 uur en vanaf dat moment is er geen spoor meer van haar te bekennen.''

Lichaam gevonden

Haar lichaam werd gisteren door bouwvakkers gevonden in een leegstaand pand. Het is niet duidelijk wat de doodsoorzaak is. De politie wacht de resultaten van de lijkschouwing af en brengt intussen alle mogelijke scenario's in kaart.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie