Naar homepage
Up 2 Date

Mula B is opgepakt, zijn advocaat reageert

foto: Nandoleaks
  1. Newschevron right
  2. Mula B is opgepakt, zijn advocaat reageert

Mula B en zijn 28-jarige bijrijder zijn gisterenavond opgepakt. Zijn auto werd onderzocht tijdens een preventieve fouilleeractie in de Waalhaven in Rotterdam. Daarbij vond de politie een vuurwapen en vijfduizend euro aan contanten. Zijn advocaat Jeffrey Jordan reageert bij FunX.

"Mula B werd inderdaad aangehouden op een plek waar preventief wordt gefouilleerd. Hij heeft de politie toegelaten zijn auto te doorzoeken en heeft daarbij aangegeven dat hij een vuurwapen in de auto had."

Rectificatie

Mula B heeft direct aan zijn advocaat doorgegeven dat hij graag open kaart over de zaak wil spelen. Daarom heeft Jeffrey Jordan ook zelf contact opgenomen met FunX. In het AD werd namelijk in eerste instantie over de gebeurtenis bericht met de volgende titel 'Aangehouden Haagse ‘rapper’ vindt vuurwapenbezit heel gewoon' en dat wil Jeffrey graag rectificeren.

"Het is fout om een vuurwapen te hebben en Mula B heeft zijn schuld erkend. Het is totaal niet het geval dat het normaal is. Hij heeft waarschijnlijk verteld dat hij rapper is nadat er vijfduizend euro cash in zijn auto werd gevonden. Waarschijnlijk is dat uit zijn verband getrokken en dat wil ik rechtzetten."

Wilde verhalen

FunX-dj Eva geeft aan dat het best opmerkelijk is dat een advocaat zelf naar FunX belt, maar Jeffrey antwoordt daarop dat hij wil voorkomen dat er wilde verhalen in de media rondgaan.

"Mula B heeft duidelijk aangegeven dat hij niks te verbergen heeft."

Mula B moet dit weekend nog vastzitten en zal maandag worden voorgeleid.

Ster advertentie
Ster advertentie