Up 2 Date

Deze mensen staan bovenaan de lijst van 100 best verdienende celebrities

  1. Newschevron right
  2. Deze mensen staan bovenaan de lijst van 100 best verdienende celebrities

Het zakenblad Forbes houdt elk jaar van juni tot juni de inkomsten van alle celebrities bij. Hiervan publiceren ze een top honderd van best verdienende entertainers. Dit jaar zijn het Diddy, Beyoncé en schrijfster J.K. Rowling die een plaatsje bovenaan de lijst hebben weten te bemachtigen.

1. Diddy

Diddy dankt zijn 130 miljoen dollar omzet aan zijn kledinglijn, zijn Bad Boy Family Reunion Tour en een sponsordeal met een wodkamerk.

2. Beyoncé

De tweede plek gaat naar niemand minder dan Beyoncé. Zij verdiende het afgelopen jaar 105 miljoen dollar dankzij haar Formation World Tour. De zangeres is één van de weinige vrouwen die in de lijst staan.

3. J.K. Rowling

J.K. Rowling, de schrijfster van de Harry Potter-boekenreeks, staat op drie. Het afgelopen jaar verdiende ze 95 miljoen dollar, mede dankzij haar bestseller Harry Potter and the Cursed Child.

4. Drake

Het is geen verrassing dat ook Drake hoog in deze lijst staat. De afgelopen maanden was hij de meest gestreamde artiest van de wereld. Zijn geld verdiende hij onder andere met zijn Boy Meets World Tour.

5. Cristiano Ronaldo

De top vijf wordt afgesloten door de best betaalde sporter ter wereld: Cristiano Ronaldo. Hij verdient zijn geld niet alleen bij Real Madrid, maar heeft ook een levenslange deal met Nike die 1 miljard dollar waard is.

6. The Weeknd

Opvallend is dat The Weeknd ook hoog in de lijst staat, namelijk op de zesde plek. Hij verdiende gemiddeld 1,1 miljoen dollar per optreden tijdens zijn Legend of the Fall Tour.

60. DJ Tiësto

Er staat één Nederlander in de lijst, namelijk DJ Tiësto. De 48-jarige DJ heeft het afgelopen jaar maar liefst 134 optredens gedaan en dat heeft hem de zestigste plek in de top honderd opgeleverd.

Ster advertentie
Ster advertentie