Up 2 Date

Vrouwen mishandeld in bus omdat ze weigerden te zoenen met elkaar

foto: Melanie Ps
  1. Newschevron right
  2. Vrouwen mishandeld in bus omdat ze weigerden te zoenen met elkaar

Een stewardess van Ryanair en haar vriendin zijn in elkaar geslagen, omdat ze weigerden met elkaar te zoenen voor een groepje mannen. Het walgelijke incident vond woensdagnacht plaats in een bus in Londen.

Seksuele gebaren

De 28-jarige Melania Geymonat uit Uruguay zat met haar Amerikaanse vriendin Chris na een avondje stappen in de bus in Londen toen er een groepje mannen hun kant opkwam. De mannen maakten seksuele gebaren eisten dat de vrouwen met elkaar gingen zoenen.

Geen confrontaties

"Ze wilden dat we zouden zoenen, zodat ze konden toekijken", vertelt Melanie aan de Uruguayaanse nieuwssite Montevideo Portal. "Ik probeerde de situatie te sussen - ik ben niet iemand die de confrontatie aangaat - door de mannen te vragen ons alleen te laten en te zeggen dat mijn vriendin Chris zich niet lekker voelde."

Geweld

Toen de vrouwen weigerden elkaar te zoenen, begonnen de mannen met het gooien van muntjes. "Het volgende dat ik me herinner, is dat Chris tussen de mannen in stond en dat ze haar sloegen", legt Melanie uit in een Facebookbericht.

"Ik dacht niet na en ging ernaar toe. Ik trok haar terug en probeerde haar te verdedigen en toen begonnen ze mij te slaan. Ik weet niet eens meer of ik bewusteloos ben geslagen. Ik voelde bloed. Er zat bloed op mijn kleren en op de grond."

politie

Gelukkig stopte de bus al snel en schoot de politie de vrouwen te hulp. De dames hielden een aantal wonden en kneuzingen aan de aanval over. Ook werden hun spullen gestolen. Het is onduidelijk wat er precies met de mannen is gebeurd.

Boos

"Wat me zo boos maakt, is dat we gewoon werden gezien als een soort entertainment", vertelt Melanie, die pas sinds een paar maanden in Londen woont. De 28-jarige vrouw werkt tijdelijk als stewardess, omdat ze een pauze heeft genomen van haar studie geneeskunde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie