Up 2 Date

Dit is waarom Ronnie Flex en Bokoesam genoemd worden in de zaak van Ali B

foto: FunX en ANP
  1. Newschevron right
  2. Dit is waarom Ronnie Flex en Bokoesam genoemd worden in de zaak van Ali B

De zaak van Ali B is in volle gang en daarbij zijn een aantal bekende namen voorbijgekomen door één van de vermeende slachtoffers. De namen van Ronnie Flex en Bokoesam zijn vandaag voorbij gekomen in de rechtszaak van Ali B. Beide artiesten hebben een officiële verklaring afgelegd en worden verder niet verdacht.

Schrijverskamp

Ronnie Flex en Bokoesam zouden allebei aanwezig zijn geweest tijdens een schrijverskamp in Heiloo, dat later in een huisfeestje veranderde. Eén van de vermeende slachtoffers, genaamd Naomi, zou aanwezig zijn geweest bij het feestje en eerder al contact met Bokoesam hebben gehad. Dit is ook door de rapper bevestigd.

Bij aankomst zou de vrouw een hand hebben gegeven aan Ali B, waarna ze naast hem ging zitten op een bank. Ali B zou toen twee keer zijn hand in haar legging hebben laten glijden. Daarnaast zou hij ook haar geslachtsdeel hebben aangeraakt. De vrouw zou zijn hand hebben weggehaald en hem toen hebben verteld dat er geen sprake was van consent. Het slachtoffer stelt in de rechtszaak dat ze aan Ali B vroeg of hij niet wist wat consent betekende en dat hij daar woordgrapjes over maakte: "consent, content".

Verklaring Ronnie Flex

Naomi zou later die avond Ronnie Flex hebben gepijpt in de kamer van Ali B, waarna hij binnenliep. Ali B zou toen zijn vingers in haar vagina hebben gestopt. Ze zou hem toen hebben afgewezen. Volgens slachtoffer Naomi was Ali "agressief en intimiderend". Ali B zou toen zijn vingers in haar vagina hebben gestopt, waarna ze hem afwees. stelt dat hij haar belachelijk maakte omdat ze in zijn kamer een andere rapper aan het pijpen was en ze zei dat hij moest ‘opdonderen’. Ali B ontkent alle beschuldigingen. Volgens hem heeft hij nooit seksuele handelingen verricht met Naomi, terwijl zij stelt dat hij meerdere keren zijn hand in haar broek deed en dat ze hem heeft gepijpt.

Ronnie Flex heeft bevestigd dat Naomi inderdaad seksuele handelingen bij hem heeft verricht in de kamer van Ali B. Er zou volgens de artiest een "akkefietje" ontstaan zijn daarna, maar Ali zou al snel de kamer hebben verlaten. Ronnie zegt in zijn verklaring dat hij Naomi na het schrijverskamp nog heeft gesproken over de situatie. Ze zou Ronnie toen via een WhatsApp-bericht hebben verteld over het overschrijdende gedrag van Ali. Ronnie verklaart daarnaast dat hij niet heeft gezien dat Ali zijn vingers in de vagina van Naomi zou hebben gestoken. Ronnie Flex wordt verder niet verdacht.

Ster advertentie
Ster advertentie