Up 2 Date

Ali B reageert op beschuldiging Ellen ten Damme: "Onschuldige flirt"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ali B reageert op beschuldiging Ellen ten Damme: "Onschuldige flirt"

Ali B heeft op Instagram gereageerd op de beschuldiging van Ellen ten Damme. De zangeres beschuldigde hem van seksueel overschrijdend gedrag, maar volgens Ali is daar niets van waar.

'Onschuldig geflirt en gezoend'

"Gister kwam plotseling het nieuws dat Ellen ten Damme in 2014 door mij iets is aangedaan, wat ook bij slachtoffers van The Voice zou zijn gebeurd", schrijft Ali B via Instagram Stories. "Deze vage beschuldiging leidt in de media meteen tot reacties. Maar wat er nu beweerd wordt, klopt gewoon niet."

"Zo'n acht jaar geleden hebben Ellen en ik wat geflirt en gezoend. Zoals we dat jaren eerder ook al eens deden, vrijwillig en als twee volwassen mensen. Meer was het niet. We schreven daarna samen een mooi, persoonlijk kwetsbaar liedje en maakten een videoclip."

'Onbegrijpelijk'

"Wat een onschuldige flirt was, wordt nu acht jaar later lelijk gemaakt en verdraaid", vervolgt Ali B. "Erger nog, in de beeldvorming wordt ik nu dader en Ellen slachtoffer. Het is onbegrijpelijk want de jaren na 2014 stuurden we elkaar lieve berichten en zagen elkaar af en toe. Dat was steeds vriendschappelijk contact."

"Als ze mij zo'n lul vindt, waarom vraagt zij mij in 2018 dan persoonlijk om naar haar show in Carré te komen, en waarom nodigt ze mij in 2020 uit naar haar kleedkamer in Apeldoorn waar we vervolgens een uur lang met elkaar lachen, knuffelen en goede gesprekken hebben? Ik snap er echt niks van. Ik heb haar gister gebeld en een bericht gestuurd om het te begrijpen, maar ik krijg nog geen reactie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beschuldiging

Ten Damme zei, zonder namen te noemen, in het tv-programma De Geknipe Gast een zelfde soort ervaring te hebben gehad als de slachtoffers van seksueel overschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Volgens het AD gaat het over Ali B, waartegen Ten Damme ook juridische stappen wil ondernemen.

Ster advertentie
Ster advertentie