Up 2 Date

Ontvoerde man belt aan bij huis in Delft: "Hij had ducttape om zijn hoofd"

foto: Shutterstock | ter illustratie
  1. Newschevron right
  2. Ontvoerde man belt aan bij huis in Delft: "Hij had ducttape om zijn hoofd"

Bewoners van de Assendelftstraat in Delft hebben een bijzondere nacht achter de rug. Om kwart voor 1 ging de deurbel: er bleek een ontvoerde man voor hun deur te staan die in de straat was achtergelaten. "De man had ducttape om z'n hoofd en om z'n armen. Hij riep: 'help me, bel de politie, ik ben ontvoerd', vertelt bewoner Priscilla aan RTL Nieuws.

Geen grap

In eerste instantie dacht Priscilla dat de man in kwestie dronken of onder invloed van drugs was. "Pas later kwam ik erachter dat het de man was die was ontvoerd." Ook bij andere bewoners werd aangebeld. "Er wonen hier best wat studenten in de straat, dus eerst dacht ik aan een grap, maar toen heb ik toch maar open gedaan", vertelt een vrouw aan Omroep West. De politie werd gebeld, die snel ter plaatse was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontvoerd op meubelboulevard

De man in kwestie is een 56-jarige Hoofddorper. Hij werd vorige week donderdag ontvoerd op de meubelboulevard in het dorpje Cruquius. Niet lang daarna werden er zes verdachten aangehouden in Gouda. Ook het ontvoeringsbusje werd gevonden, maar het slachtoffer bleef spoorloos, tot hij vannacht in de straat uit een auto werd gezet en bij meerdere huizen aanbelde voor hulp. De politie houdt rekening met een vergisontvoering.

Zes verdachten

De man bleek mishandeld en werd direct naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling is hij inmiddels weer terug bij zijn familie. De politie heeft sporenonderzoek gedaan en meldt in een persbericht dat het onderzoek nog wordt voortgezet. De zes verdachten, drie Rotterdammers (22, 22 en 30 jaar oud), een man (31) uit Zwijndrecht, een man (33) uit Dordrecht en een man (30) zonder bekend adres, zitten nog vast en verschijnen op 18 augustus in de rechtbank.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie