Up 2 Date

Justin en Hailey Bieber stellen huwelijksceremonie weer uit

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Justin en Hailey Bieber stellen huwelijksceremonie weer uit

Het huwelijk van Justin en Hailey Bieber is op zijn zachts gezegd ingewikkeld. Hoewel het jonge stel al getrouwd is, zijn ze van plan om een religieuze huwelijksceremonie te houden met familie en vrienden. Die zou in januari plaatsvinden in Canada, maar het koppel stelt het nu voor de derde keer uit.

CEREMONIE

Het jonge koppel heeft moeite om de perfecte datum te vinden om het huwelijk te vieren met vrienden en familie. Bronnen vertellen aan TMZ dat de 300 gasten die zijn uitgenodigd, te horen hebben gekregen dat de ceremonie weer uitgesteld wordt. Volgens TMZ hebben de Biebers geen haast. Ze willen het deze keer goed plannen zodat iedereen aanwezig kan zijn. Op de gastenlijst staan onder andere Kylie Jenner en Travis Scott, Chris Brown, Drake en Odell Beckham Jr.

Huwelijk

Justin en Hailey staan bekend om hun knipperlichtrelatie, maar volgens TMZ gaven ze elkaar het ja-woord op 13 september 2018. Het huwelijk vond plaats in een gerechtsgebouw in New York. Het opmerkelijke is dat het stel zonder huwelijksvoorwaarden zijn getrouwd. Dat betekent dat Hailey bij een eventuele scheiding de helft van Justin's vermogen krijgt. Terwijl fans nog aan het speculeren waren over het huwelijk, maakte Justin Bieber het in november Instagram-official. "Mijn vrouw is geweldig", zette hij bij de foto.

Ster advertentie
Ster advertentie