Up 2 Date

Vier Nederlandse jongeren opgepakt voor uitgaansgeweld in Chersonissos

foto: Facebook: BioBio Club Hersonissos
  1. Newschevron right
  2. Vier Nederlandse jongeren opgepakt voor uitgaansgeweld in Chersonissos

In Chersonissos, op het Griekse eiland Kreta, zijn vier Nederlandse jongens opgepakt voor het plegen van geweldsdelicten tijdens het uitgaan. Drie andere Nederlanders raakten hierbij gewond, zo meldt de nieuwssite Cretalive.

Onbekende reden

Afgelopen donderdag, in de vroege uurtjes, vielen de vier jongeren van 18 en 19 jaar oud zonder (bekende) reden een andere Nederlander aan. Dit gebeurde middenin het uitgaansgebied in een van de meest drukke straten van de Griekse plaats. Toen twee andere Nederlanders het slachtoffer te hulp wilden schieten, werden ook zij in elkaar geslagen.

Een van de slachtoffers, een 27-jarige man, is met onbekende verwondingen naar de orthopedische kliniek van het Universitair Ziekenhuis van Heraklion gebracht. De vier Nederlandse verdachten zitten vast in Griekenland totdat de openbaar aanklager besluit of ze worden vervolgd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede geweldsincident

Het is al het tweede geweldsincident in Chersonissos waar Nederlanders bij betrokken zijn in een week tijd. Vorige week werden er ook vier Nederlandse jongeren opgepakt nadat drie andere Nederlanders door hen werden aangevallen.

Ster advertentie
Ster advertentie