Up 2 Date

Hajar (15) analyseert RTL-programma 'Married at First Sight'

  1. Newschevron right
  2. Hajar (15) analyseert RTL-programma 'Married at First Sight'

Twee singles die gekoppeld worden door een team van wetenschappers en meteen moeten trouwen? Yes, dat gebeurt in het RTL-programma Married at First Sight. Eerder deze week was de tweede aflevering te zien en dat heeft voor ruim 1,1 miljoen kijkers gezorgd. Het gekoppelde stel ziet elkaar pas bij het altaar, terwijl hun familie hen daar al staat op te wachten.

FunX-luisteraar Hajar el Maroudi (15) behoort tot één van de mensen die het programma heeft gezien. Vanuit haar perspectief gooit ze een analyse los op het concept van wetenschappelijk gekoppeld worden en trouwen met een onbekende op televisie.

Waarom heb je naar Married at First Sight gekeken?

"Ik dacht, dat is wel heel raar, laat me maar kijken. Ik vind het eigenlijk best bizar dat twee totaal onbekende mensen met elkaar trouwen. Je legt iets persoonlijks bij wetenschappers neer. Er deden freaking veel mensen mee. Ik zou nóóit meedoen. Je komt desperate over, omdat je een televisieprogramma nodig hebt om iemand te vinden. Ik heb de aflevering toch afgekeken, omdat ik het eigenlijk een best vernieuwend programma vindt. Maar als mensen mij hiervoor zouden opgeven, dan zou ik echt teleurgesteld zijn. Denken ze nou echt dat ik zelf niemand kan vinden?! Dan download ik liever Tinder! "

Dus, Tinder boven Married at first sight?

"Bij Tinder ligt het ook aan de situatie, aan het eerste gesprek en zelfs aan de foto's die je erop plaatst. Maar het is minder erg, want het is meer privé dan Married at First Sight. Het is nog maar de vraag of je huwelijk door dit programma slaagt."

Maar wat nou als je tegen je 45ste nog steeds single bent?

"Dan zou ik serieus zo'n strong independent vrouw zijn. Ik ga dan echt wel wat hebben gedaan met mijn leven. Ik ga dan niet wachten op een man ofzo. En als ik echt MOET trouwen, dan haal ik wel één of andere Mo uit Marokko. Maar ik kan niet geloven dat er tegen die tijd niemand is geweest die mij leuk vindt."

Kan je jouw ideale man omschrijven?

"Dat vind ik echt een poepvraag. Er is niet per se een ideale man. Je moet gewoon bij elkaar passen, kijken of het werkt en of er een chemie is."

Terugkijken

Bekijk hieronder een fragment uit Married at First Sight:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie