Up 2 Date

Opsporing Verzocht deelt nieuwe informatie omtrent beroving Lil Kleine

foto: YouTube: Opsporing Verzocht
  1. Newschevron right
  2. Opsporing Verzocht deelt nieuwe informatie omtrent beroving Lil Kleine

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft in de uitzending van gisteren aandacht besteed aan de beroving van Lil Kleine. De rapper werd beroofd na afloop van een albumpresentatie van Jack $hirak. Het programma deelde in een reportage nieuwe details over de gebeurtenis.

Daders nog niet gevonden

Lil Kleine werd op donderdagavond 4 november beroofd van zijn horloge. Eerder werd via Bureau Rijnmond al bekendgemaakt dat de rapper een hersenschudding had opgelopen en dat het horloge van het merk Patek Phillipe was. Ook deelden zij beelden waarop de verdachten te zien waren. De tips die de politie heeft binnengekregen hebben nog niet geleid tot de daders.

Opsporing Verzocht bevestigt dat het gaat om een horloge van het merk Patek Philippe, met een waarde van ruim honderdduizend euro. Daar voegen ze aan toe dat het gaat om het type 5711 van het horloge.

Verklaring Lil Kleine

Wat verder opvalt in de uitzending van Opsporing Verzocht, is de beschrijving van de verdachten en de verklaring van de rapper aan de politie na het incident. Een van de verdachten zou een bivakmuts gedragen hebben en Lil Kleine direct agressief aangevallen hebben.

''Ik hoorde de dader op een agressieve toon schreeuwen: 'Geef me die kanker klok!' Ik kreeg een harde klap met het pistool op de rechterzijde van mijn hoofd'', verklaarde de rapper aan de politie. Verder zouden de verdachten donkergetint zijn en spraken ze Nederlands en Papiaments. Het volledige fragment uit Opsporing Verzocht is hieronder te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie