Up 2 Date

Ali B overvallen bij zijn woning in Almere

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ali B overvallen bij zijn woning in Almere

Ali B is donderdagavond overvallen bij zijn woning in Almere. Dat laat de rapper, die samen met zijn chauffeur werd beroofd, weten middels Instagram. In de video laat hij weten dat ze beiden ongedeerd zijn.

Meerdere daders

De melding van de gewapende overval kwam rond 21.15 uur binnen volgens de politie, die op Twitter schrijft dat er meerdere daders betrokken waren bij de gewapende overval. Die vluchtten vervolgens per auto. De politie doet momenteel nog onderzoek en zoekt naar getuigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Het gaat goed'

"Ik ben overvallen met mijn chauffeur bij mij in de straat. Voor de rest kan ik, vanwege politieonderzoek, helemaal niets zeggen", bevestigt Ali B in een video op Instagram. "Het gaat goed, we zijn gezond. Die mensen wilden wat hebben en ik heb ze gegeven, omdat ik denk van: hoe eerder je het geeft hoe eerder je ervan af bent. Ik hoop dat ze daders pakken."

Aan Omroep Flevoland laat de rapper dat de overvallers het hadden gemunt op zijn Rolex-horloge. "Je weet dat zoiets kan gebeuren. Je leest het steeds vaker. Ergens had ik al in mijn hoofd dat dit een keertje kon gebeuren", aldus de rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie