Films, Series & TV

Videoland deelt trailer van openhartige docuserie Ali B

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Videoland deelt trailer van openhartige docuserie Ali B

Naast Ronnie Flex en Famke en Denzel krijgt ook Ali B zijn eigen Videoland-docuserie. In Ali Bouali, die 16 oktober ter ere van zijn veertigste verjaardag uitkomt, laat hij een hele andere kant van zichzelf zien. Ook zijn vrouw, familieleden, collega's en vrienden, zoals Waylon, Brace en Boef, vertellen eerlijk over hun relatie met hem. Dat is te zien in de trailer die Videoland vandaag uitbrengt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mens met gebruiksaanwijzing

"Ik ken hem en hij gaat dood voor mensen om wie hij geeft", zegt Boef over Ali, die volgens hem een "mens met een gebruiksaanwijzing" is. In de docu kom je dan ook meer te weten over de man achter de 'vrolijke, opgewekte knuffelmarokkaan' en zie je meer over de donkere kanten uit het leven van Ali. Ook vertelt hij openlijk over de zware gebeurtenissen uit zijn verleden, van verslavingen tot geweld.

Spannend

"Dit is de spannendste release uit mijn leven", schrijft Ali bij een Instagrampost waarin hij de trailer van zijn docuserie deelt. "Waarschijnlijk net als bij jullie, leek het bij mij ook mooier dan het was. Ik ben nog steeds dankbaar ondanks alles. Maar het leven is niet zo zwart-wit als wij zouden willen." De rapper, komiek en zakenman schrijft dat hij uit alle drama van zijn verleden zijn gave heeft weten te ontwikkelen: "Maar mijn gave heeft ook veel drama gecreëerd…"

Ali Bouali staat vanaf 16 oktober op Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie