Films, Series & TV

Ronnie geeft exclusief kijkje in gezinsleven in 1e aflevering 'Voor Altijd Samen'

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Ronnie geeft exclusief kijkje in gezinsleven in 1e aflevering 'Voor Altijd Samen'

Ronnie Flex deinst er niet voor terug om zich van zijn kwetsbare kant te laten zien aan zijn fans. Dat doet hij niet alleen in zijn muziek, maar ook in de twee documentaires die eerder van hem verschenen. Dit keer geeft hij opnieuw een kijkje in zijn privéleven, namelijk in de achtdelige Videolandserie Voor Altijd Samen, die vanaf vandaag te zien is. Hierin kun je de rapper weer van een hele andere kant zien, want zijn gezin speelt ook een belangrijke rol in de realityserie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gezinsleven

Ronnie is heel blij dat hij deze kant van zichzelf kan belichten in de serie, zo liet hij weten op de persdag. "De huiselijke kant, het opvoeden van mijn dochtertje, de omgang met mijn gezin thuis." Wat hij ook leuk vindt aan de serie, is dat de wereld nu kan zien hoe wijs zijn dochter Nori al is. "Ik post mijn dochter hier en daar wel eens op Instagram en ik zeg ook altijd in interviews dat ze echt heel goed kan praten voor haar leeftijd en dat ze heel wijs is, maar ik vind dat het in deze serie ook echt goed naar voren komt."

Twee dochters

In de serie is ook te zien hoe Ronnie en Demi toeleven naar de geboorte van hun dochtertje. Ronnie is heel blij dat hij binnenkort nog een dochter mag verwelkomen. "Eerlijk gezegd vind ik het heel leuk dat ik dochters heb." Door Nori heeft hij al heel veel nieuwe dingen ontdekt: "Haren borstelen, meisjesdingen kijken... Je gaat toch een beetje mee in die vibe."

Toch hoopt hij in de toekomst nog een keer een zoontje te krijgen. "Ik ga zeker door tot ik een zoontje heb, ik ga het tot de vijf proberen", zegt hij lachend. "En anders word ik gewoon een Kardashian-vader!"

Relatie

In de eerste aflevering van Voor Altijd Samen zijn Ronnie en Demi druk bezig met de verbouwing van hun huis, bereiden ze zich voor op de komst van hun dochtertje en vertellen ze meer over hoe hun relatie tot stand is gekomen. De twee leerden elkaar zo'n drie jaar geleden kennen, toen Ronnie regelmatig langskwam in de kledingwinkel waar Demi werkte. "Ik kwam er zeker twee keer per week", zegt Ronnie lachend. "En soms kocht ik kleding, maar dan ging het me niet per se om die kleren."

Hoewel Demi wel door had dat Ronnie haar leuk vond, wachtte ze tot hij een move maakte. Maar de verlegen Ronell durfde dat niet zo. "Ik was altijd stil en ik deed gewoon alsof ik kleren wou kopen en dan vroeg ik aan haar of het oké stond."

Op een gegeven moment kocht Ronnie zoveel overbodige kleding dat zijn vriend ingreep. Zo was hij uiteindelijk degene die het heft in eigen handen nam en naar haar toeging om haar uit te nodigen om met Ronnie te chillen. "Ik vond het superawkward om daar bij te staan. Ik voelde me echt een kleine boy. Maar hij was mij zo zat dat hij het gewoon gedaan heeft zonder dat ik hem überhaupt toestemming heb gegeven om dat te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Artiestenleven

In de eerste aflevering van Voor Altijd Samen komt niet alleen het liefdes- en gezinsleven van Ronnie aan bod, maar uiteraard ook zijn leven als muzikant. Door corona zag zijn artiestenleven er de afgelopen periode heel anders uit, maar gelukkig had hij deze zomer weer zijn eerste festivaloptreden in bijna een jaar. "Het voelt alsof ik jarig ben", aldus Ronnie over dat bijzondere moment om weer op het podium te staan. "Het is een gevoel dat ik helemaal vergeten ben."

Ster advertentie
Ster advertentie