Up 2 Date

Quincy Promes reageert op nieuwsgeving over zijn aanhouding in Dubai

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Quincy Promes reageert op nieuwsgeving over zijn aanhouding in Dubai

Quincy Promes heeft op sociale media gereageerd op berichten over zijn detentie in Dubai en eventuele uitlevering aan Nederland. Veel woorden had hij niet nodig.

CAP!

Er circuleren meerdere verhalen over zijn arrestatie wegens een lokaal incident, met claims dat hij betrokken zou zijn geweest bij een verkeersongeval, waarna hij de plaats van het ongeval zou hebben verlaten. Toen The Shade Room deze berichtgeving had gepost, reageerde hij subtiel met een pet-emoji. Hiermee wil hij zeggen dat het cap is, oftewel leugens zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DISCIPLINAIRE MAATREGELEN

Zijn huidige club, Spartak Moskou, heeft bevestigd dat Promes inderdaad in Dubai verblijft en niet in staat zal zijn om deel te nemen aan de aankomende wedstrijd tegen Zenit. De club heeft aangegeven in contact te staan met de speler en biedt ondersteuning om zijn situatie op te lossen. Bij terugkeer in Rusland wachten hem disciplinaire maatregelen, terwijl Nederlandse autoriteiten met de Verenigde Arabische Emiraten in gesprek zijn over zijn uitlevering, gezien de ernst van de aanklachten tegen hem in Nederland.

VEROORDEELD

Promes is recentelijk veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor de invoer van cocaïne. Ook werd hij vorig jaar al veroordeeld voor het neersteken van zijn neef tijdens een familiefeest. Daar kreeg hij van de rechtbank een celstraf van anderhalf jaar voor opgelegd.

Ster advertentie
Ster advertentie