Up 2 Date

Leerlingen Dream School onder de indruk van Kim Feenstra

foto: Screenshot Dream School
  1. Newschevron right
  2. Leerlingen Dream School onder de indruk van Kim Feenstra

"Ik wilde je echt zeggen dat ik heel veel respect voor je verhaal heb." Kim Feenstra heeft een diepe indruk gemaakt in de tweede aflevering van Dream School. En dat is niet niks, want de klas waar ze als gastdocent voor stond, is niet de makkelijkste. Hoe het model en fotografe het tóch voor elkaar kreeg? Door haar eigen levensverhaal te vertellen en over de emoties te praten die ze ooit had bij alles wat ze meemaakte. Zo heeft Kim bij pleeggezinnen gewoond, drugs gebruikt en verkocht, in de prostitutie gezeten, geen school afgemaakt én ze zat ooit vast voor mishandeling.

real

Het feit dat Kim real was, zorgde meteen voor een goede klik. Junior: "Het blijkt dat ze dus ook echt heel veel meegemaakt heeft en dat raakte me wel. Daardoor had ze waarschijnlijk ook een betere ingang naar de groep toe."

fan

Kim heeft veel uitzichtloze momenten in haar leven gehad en dat is precies wat veel van de leerlingen ook weleens ervaren hebben. Tamar: "Ik had he-le-maal niks met haar. En nu ben ik een beetje fan van d'r, want ze is best wel een bikkel."

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie