Up 2 Date

25 personen neergeschoten en 2 doden bij concert in Florida

foto: Mia2you / Shutterstock.comfoto: Mia2you / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. 25 personen neergeschoten en 2 doden bij concert in Florida

Er zijn zondag zeker 25 mensen neergeschoten tijdens een concert in Hialeah, een voorstad van Miami. Het is inmiddels bekend dat 2 personen zijn overleden aan hun verwondingen. Dit meldt Fox News.

'Zwaarbewapende personen'

Drie zwaarbewapende personen zouden aan het einde van het concert met een auto de concertgangers hebben opgewacht. Hierna zijn zij uitgestapt en openden ze het vuur. De lokale politiedirecteur Freddy Ramirez heeft laten weten dat het gaat om een willekeurige, afschuwelijke daad. De slachtoffers zijn naar diverse ziekenhuizen vervoerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Koelbloedige moordenaars'

"Dit zijn koelbloedige moordenaars die besloten op een grote groep mensen te schieten. Ik betuig mijn medeleven aan de families van de slachtoffers", aldus de politiedirecteur. Voor zover bekend zijn er nog geen arrestaties verricht.

Schietpartijen

Afgelopen vrijdag was er nog een schietpartij in Miami. Hierbij viel er één dode en zes gewonden. Ook in het Californische San Jose vond er een verschrikkelijk schietpartij plaats. Een man schoot in het openbaarvervoersbedrijf waar hij werkte negen mensen dood. Daarna beroofde hij zichzelf van het leven.

Ster advertentie
Ster advertentie