Up 2 Date

Rihanna brengt grensverleggende lingerie uit voor élke vrouw

foto: savagex.com
  1. Newschevron right
  2. Rihanna brengt grensverleggende lingerie uit voor élke vrouw

Eindelijk! Rihanna heeft haar eerste lingerielijn gelanceerd. En hoe?! Het internet is nu al laaiend enthousiast, want Rihanna heeft een lijn ontworpen waar iedereen zich in kan vinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alle vrouwen

Behalve dat Rihanna nudes ontwierp voor vrouwen van alle kleuren, zijn er ook verschillende lichaamsvormen te zien in de campagne. Niet alleen wordt er rekening gehouden met verschillende tinten, maar vooral ook met verschillende maten!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Standaard

Het merk van Rihanna is niet het eerste merk dat lingerie in verschillende kleuren uitbrengt. Eerder ging ook Asos over de streep. Dat neemt niet weg dat er helaas nog veel moet gebeuren, voordat ook dit als 'standaard' wordt gezien. En dat is precies hoe deze ontwikkelingen hierbij kunnen werken, weet ook de Nederlandse Rowan Blijd. Zij strijdt al een tijd voor 'huidkleurige' lingerie voor iedereen, onder andere met haar 'Bennie Beige'-actie.

''We moeten met zijn allen een nieuwe norm creëren.''

Foundation

Eerder werd Rihanna's make-uplijn ook met open armen ontvangen, omdat het een ruim aanbod aan foundationkleuren heeft. You go, RiRi! ?

Ster advertentie
Ster advertentie