Up 2 Date

Thuisloze jongen (8) huilt van vreugde na zien eigen slaapkamer

  1. Newschevron right
  2. Thuisloze jongen (8) huilt van vreugde na zien eigen slaapkamer

Een eigen kamer met posters, speelgoed en een warm bed. Dat is iets dat elk kind natuurlijk zou moeten hebben. Voor de achtjarige Daeyrs uit Detroit was dit echter niet zo vanzelfsprekend. Hij en zijn moeder Dionna waren voor het grootste gedeelte van hun leven thuisloos. Alles dat de kleine jongen voor kerst wilde, was een bed. En zijn wens ging in vervulling!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Thuisloos

Daeyrs en zijn moeder Dionna leefden een lange tijd zonder een vaste thuisbasis. Dionna was een verpleegster in opleiding, maar verloor haar baan. Daardoor raakte het gezin hun huis kwijt en moesten ze gedwongen in opvangtehuizen wonen.

Hulp

Uiteindelijk kregen ze van de staat een eigen huis toegewezen, maar hadden ze nog niet genoeg geld om het in te richten. De twee sliepen daarom op de grond met wat dekens. Een maatschappelijk werker wist van hun situatie af en zocht hulp bij de liefdadigheidsorganisatie Humble Design. Deze organisatie schoot hen vervolgens te hulp door het hele huis in te richten.

Tranen

In een video is te zien hoe de kleine Daeyrs op kerst verrast wordt wanneer hij het ingerichte huis inloopt. En vooral het zien van zijn eigen kamer, mét eigen bed, maakt hem heel erg blij. De jongen barst in tranen van vreugde uit.

Ster advertentie
Ster advertentie