Up 2 Date

Typhoon: "Ik moest uitstappen en gelijk in de handboeien"

  1. Newschevron right
  2. Typhoon: "Ik moest uitstappen en gelijk in de handboeien"

Typhoon verscheen vandaag overal in het nieuws omdat hij onlangs niet had betaald na het tanken. De rapper moest hierdoor een nachtje in de cel doorbrengen. Morad en Shay belden de artiest tijdens de show om te checken hoe de vork in de steel zit.

Typhoon reed op 2 augustus vanuit Belgiƫ naar Nederland. Hij had net droevig nieuws doorgekregen via de telefoon. De artiest kreeg te horen dat z'n oom op sterven lag en wilde daar zo snel mogelijk naartoe om afscheid te nemen. Hij stopte bij een benzinestation om te tanken. Typhoon ging naar de wc, haalde koffie uit de automaat maar vergat te betalen voor de brandstof. Hij had overigens gewoon een tankpas op zak.

"Ik moest uitstappen en gelijk in de handboeien"

Nachtje in de cel

Veertig kilometer verder werd hij aangehouden door de politie. Typhoon kreeg geen kans om de situatie uit te leggen. "Ik moest uitstappen en gelijk in de handboeien," vertelde hij. De zaak kon niet meer op die dag worden afgehandeld. Daardoor moest de rapper een nachtje in de cel doorbrengen. De volgende dag kreeg hij na een gesprek van de Officier van Justitie te horen dat hij niet wordt vervolgd omdat er geen sprake was van opzet.

Typhoon heeft de rekening daarna natuurlijk betaald. Gelukkig heeft hij nog afscheid kunnen nemen van z'n oom. Maar het slechte nieuws is natuurlijk dat hij inmiddels is overleden.

Ster advertentie
Ster advertentie