Up 2 Date

Huilende R. Kelly ontkent beschuldigingen in eerste interview na arrestatie

  1. Newschevron right
  2. Huilende R. Kelly ontkent beschuldigingen in eerste interview na arrestatie

R. Kelly heeft zijn eerste interview gegeven sinds hij is aangeklaagd voor seksueel misbruik. In een emotioneel gesprek met Gayle King voor CBS ontkende hij alle aanklachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Of het nu oude, nieuwe of toekomstige geruchten zijn, ze zijn niet waar!"

Gezond verstand

"Stop ermee! Ik heb dit niet gedaan. Dit is niet wie ik ben. Ik vecht voor mijn f*cking leven," is wat de gefrustreerde R. Kelly onder andere zei in het explosieve interview. Hij wilde nogmaals benadrukken dat hij onschuldig is: "Ik heb deze dingen niet gedaan." Volgens de artiest moeten mensen hun "gezonde verstand" gebruiken om te begrijpen hoe dom het zou zijn als R. Kelly echt zou hebben gedaan waarvan hij beschuldigd wordt.

"Hoe stom zou het voor mij zijn - met mijn gestoorde verleden - om een soort monster te worden die meisjes tegen hun wil vasthoudt?!"

Delen van het interview, dat meer dan een uur geduurd heeft, worden woensdag en donderdag uitgezonden in CBS This Morning.

onschuld

Fernando besprak vanmorgen in Start met de FunX-luisteraars of zij geloven in de onschuld R. Kelly. Luisteraars Hulya, Noro en Levinio waren het met elkaar eens, want ze kozen allemaal de kant van R. Kelly.

Noro: "Het blijft R. Kelly, die man heeft miljoenen, die man heeft zoveel fans, ook vrouwelijke fans die alles voor hem zouden doen die zelfs uit vrije wil weken lang in zijn huis zouden willen zitten en alle opdrachten uitvoeren die hij maar wenst. Zulke fans heb je."

Aanklachten

R. Kelly heeft momenteel tien aanklachten van seksueel misbruik tegen zich lopen. De tien aanklachten gaan over vier vrouwen, waarvan drie minderjarig geweest zouden zijn. De incidenten zouden tussen 1998 en 2010 hebben plaatsgevonden. De meest recente aantijgingen worden ook behandeld in de documentaire Surviving R. Kelly.

Ster advertentie
Ster advertentie